KL. 20.00-21.15 | STORE SCENE | GRATIS ADGANG

Back to Back

30aug

Back To Back aka Nis Bøgvad og Morten Remar, er siden deres debutalbum fra 1987 blevet en del af den danske musikhistorie. Sange som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, ”Som De Andre Gør”, ”En Elsker Som dig” og mange flere er i dag stadig en fast del af radioernes spillelister.

Bandet har solgt flere gange sølv, guld og platinplader og efter hvert album rejst landet tyndt, spillet festivaler og musikhuse og sunget deres sange, for et altid begejstret og deltagende publikum.
Back To Back var med deres internationalt lydende studiealbum produktioner banebrydende i Danmark og inspiratorer for 80’ernes DJ’s og Remixere. Siden 2003 har de arbejdet med andre projekter, i og udenfor musikken, men der har aldrig været lukket helt ned for tanken om endnu en sommer sammen.

Om genforeningen siger Nis: ”Pludselig stod det bare klart for mig hvor meget jeg savnede Mortens stemme synge vores sange, lige ved siden af mig!” og Morten supplerer: “Jeg har bare ventet på at muligheden dukkede op. Back To Back lever kun i sin originale form, når Nis og jeg er sammen”. Når Back to Back spiller koncerter i dag er det deres største sange med fuldt liveband – som det lød dengang

Dato og tid

Fredag den 30. august kl. 20-21.15

Sted

Store scene, v. Herlev Bibliotek, Herlev Bygade 70

Arrangør

Herlev Festuge