KL. 19.00-20.00 | STORE SCENE | GRATIS ADGANG

Danser med Piger

31aug


Danser Med Piger er lyden af venskab og musikalsk talent. Et vaskeægte band, bestående af fem bedste venner, som elsker at spille musik sammen. Det er rendyrket pop og disco anno 2024.

Efter flere år med optrædener med coverversioner, fik bandet lyst til selv at skrive og indspille deres egen musik. En aften i deres selvbyggede hjemmestudie skete der pludselig noget. Debutsinglen tog sin spæde start og i stedet for at gå i seng, for at være friske til en vigtig session dagen efter, blev bandet oppe hele natten for at lave sangen færdig: ”Når vi laver musik, så går vi og har det for sygt hele aftenen og natten! Vi går og danser til det, synger, kigger på hinanden og får det fedeste rush af at lave den her musik. Vi synes, det ville være dumt, hvis ikke vi forsøger at videregive denne følelse, til dem der vil lytte”. – Danser Med Piger

Danser Med Pigers gennembrud blev det selvbetitlet debut-ep, som blandt andet indeholdt hit-singlen ”Kemikalier” sammen med Kidd. Året efter, i marts 2023, fulgte bandet op med deres anden ep Boyband. Albummet modtog fire stjerner af GAFFAs Adam Bouttai under titlen En gentlemans disko-bekendelser.

I efteråret 2023 fejrede Danser Med Piger deres hundredende koncert med et finalebrag i udsolgte sale hos Store Vega og Train.

Dato og tid

Lørdag den 31. august kl. 19-20

Sted

store scene, v. Herlev Bibliotek, Herlev Bygade 70

Arrangør

Herlev Festuge