19.30 | HERLEV MEDBORGERHUS | GRATIS ADGANG

Klassisk musikforening Herlev afholder gratis koncert

27aug

Dato og tid

Tirsdag den 27. august kl. 19.30

Sted

Herlev Medborgerhus, Herlevgårdsvej 18

Om koncerten og foreningen

Herlevs nye klassiske musikforening afholder sit første arrangement tirsdag den 27. august kl. 19,30 i Herlev Medborgerhus. Der er gratis entré.

Ved koncerten spiller den ukrainske pianist Tetiana Hotlip og spanske violinist Alba Catalán Manzano værker af blandt andet Mozart, R. Schumann, H.I.F Biber, Frédéric Chopin og Jacob Gade.

Koncerten vil byde på en blanding af kammermusik og værker for solo-instrumenter, der repræsenterer forskellige perioder i musikhistorien. Tetiana Hotlip og Alba Catalán Manzano vil demonstrere deres musikalitet og fremhæve de forskellige farver og klangmuligheder i begge instrumenter.

 ”Vores første koncert er en åben invitation til alle Herlevborgerne om at komme og se, hvad Klassisk Musikforening - Herlev har at byde på med de seks koncerter årligt, som vi planlægger. Derfor tilbyder vi gratis entré til den første koncert”, siger foreningens formand René Brohammer.

Ved koncerten vil det være muligt at tegne et medlemskab af Klassisk Musikforening – Herlev, som vil betyde billigere billetter til foreningens koncerter.

 

Arrangør

Klassisk Musikforening Herlev