FAQ Herlev Festuge

Find svar på dine spørgsmål om festuge aktiviteter i bymidten v. Herlev Bygade på denne side.

Afspærring af Herlev Bygade

Under Herlev Festuge er følgende veje spærret for gennemkørsel fra torsdag den 29. august kl. 07.00 til søndag den 1. september 2024 kl. 17.00:

  • Herlev Bygade mellem Herlev Bibliotek (T-krydset) og Herlevgårdsvej
  • Højbjergvej ved Herlev Bygade (Herlev Bibliotek)
  • Pladsen foran Herlev Rådhus

 

Omlægning af buslinje 165, 167 og 168 - torsdag den 29/8 -søndag den 1/9 kl. 17

  • Buslinje 165 og 168 (fra Herlev St.) omlægges til en midlertidig rute Herlev St. – Herlev Hovedgade – Herlev Ringvej – Herlev Bygade – Herlevgårdsvej - Hjortespringvej.

  • Buslinje 165 og 167 (mod Herlev St.) omlægges til en midlertidig rute Hjortespringvej – Herlevgårdsvej– Herlev Bygade – Herlev Ringvej – Herlev Hovedgade – Herlev St.

     

På kortet kan du orientere dig om hvor de forskellige aktiviteter i Bymidten foregår, hvor du kan parkere, købe mad og drikke, finde toiletter og mange andre ting. 

Der kan fortsat ske ændring i de deltagende aktører samt i placering af boder og aktiviteter. 

Se kort over boder og aktiviteter i bymidten fredag og lørdag (30+31/8)

Herlev Festuge Information

Du finder Herlev Festuges Information på Herlev Bygade 50C (Omvejen) bagved spiseteltet fredag og lørdag. Her kan du se programmet, få oplysninger om eventuelle ændringer eller søge svar på dine spørgsmål. Informationen er bemandet fredag og lørdag fra kl. 10-24. Du kan også benytte en af vores information standere, som både indeholder kort over området og aktivitets og sceneprogram.

Hvis du kommer til skade - find vej til samaritterne

Hvis du kommer til skade, kan du få hjælp af samaritterne på pladsen v. Herlev Bibliotek. 

Toiletter

Fredag og lørdag er der opsat toiletvogne ved Herlev Bibliotek og i Byparken. Handicaptoiletter findes i Herlev Bymidte Butikscenter, i Hjulmandens Hus og på Herlev Bibliotek i åbningstiderne. Uden for åbningstiderne kan du kontakte festugens crew, som kan hjælpe med adgang til Handicaptoilet på Herlev Bibliotek udenfor normal åbningstid.

Der er mulighed for parkering ved Herlev Medborgerhus, bagved det gamle Herlev Rådhus (indkørsel fra Vindebyvej) og Herlev Bymidte.

De fleste aktiviteter på Herlev Festuge er gratis. Hvis du skal tilmelde dig eller købe en billet vil det stå anført på den enkelte aktivitet i festugeprogrammet på www.herlevfestuge.dk. 

Det står anført i programmet hvor de respektive aktiviteter og arrangementer foregår. Aktiviteterne i bymidten fredag og lørdag foregår på Herlev Bygade i et afspærret område der strækker sig fra Herlev Bibliotek (Herlev Bygade 70, 2730 Herlev) til Herlev Kirke.

Du kan købe sandwiches, grillpølser og lette anretninger, samt øl, vin, drinks, vand, kaffe og kage m.v.

Aktiviteterne leveres af vores lokale foreninger og virksomheder, og en del af aktiviteterne er gratis, mens der tages et mindre beløb for nogle aktiviteter.

Der er siddepladser i form af borde og bænke rundt omkring på pladsen og i det store telt i madområdet samt i Byparken. Der er kun stå pladser ved den store scene. 

Du kan som udgangspunkt komme rundt på pladsen med kørestol. Barnevogn, klapvogne kan også tages med.

Herlev Festuge filmer og tager billeder af de aktiviteter der finder sted til festugen. Billederne skal vise den gode festugestemning, og bruges på Herlev Festuges Facebookside og på herlev.dk/Herlevfestuge.dk. Kontakt os på herlevfestuge@herlev.dk, hvis du ikke ønsker at optræde på billederne.

Kontakt Herlev Festuge

Program

Herlev Festuge byder på masser af spændende oplevelser for hele familien! 

Se programmet